Nieuwsberichten 2020

COVID-19 update
Geplaatst op: 2020-03-13
Aangepast op: 2020-03-16

Vanwege de aangescherpte maatregelen om coronaverspreiding te minimaliseren, zijn alle accomodaties van het Sportbedrijf tot en met 6 april gesloten. Dit betekent dat ook alle badmintonactiviteiten stil liggen tot die datum.

Het bestuur zal het nieuws rondom het virus blijven volgen. Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

RBC Sowat zoekt nieuwe leden!
Geplaatst op: 2020-02-24
Wervingsadvertentie RBC Sowat
Verslag Nieuwjaarstoernooi
Geplaatst op: 2020-01-19
Nieuwjaarstoernooi 2020

Op vrijdagavond 10 januari jl. was het gezellig druk in de sporthal van de Rozenburcht. Naast een wedstrijd van het eerste Regioteam van de Rozenburgse Badminton Club (RBC) Sowat werd ook het traditionele Nieuwjaarstoernooi gespeeld. Voor sommige badmintonners was het afzien en zaten de oliebollen nog flink dwars. Maar de lol was er niet minder om! Gelukkig was er door het grote aantal deelnemers voldoende tijd om even bij te komen en een partijtje over te slaan. KW Flex was ook van de partij, zodat alle badmintonmaterialen weer vervangen of gerepareerd konden worden.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, werden onder het genot van een gezamenlijk drankje de winnaars bekend gemaakt. De mooie clubhanddoeken waren ditmaal voor Emma en Nico. Zij zaten het dichtst bij de gemiddelden van de avond.

Wil je ook eens kijken of badminton iets voor jou is? Kom dan langs op één van onze speelmomenten en speel gratis mee. Als jij zorgt voor sportschoenen zonder zwarte zolen ( i.v.m. de zaalvloer), dan hebben wij wel een racket te leen. Kijk voor onze speeltijden op www.sowat.nl.

Hieronder volgt ten slot nog de gehele uitslag. Iedereen bedankt voor de gezellige avond!

Uitslag Nieuwjaarstoernooi 2020