Nieuwsberichten 2022

Koningstoernooi 2022
Geplaatst op: 2022-05-01

Koningstoernooi 2022

Eindelijk, we mogen weer! Het laatste toernooi was het Nieuwjaarstoernooi van 2020. Dat maakte dat het Koningstoernooi op vrijdag 29 april extra gezellig was. De senioren van de Rozenburgse Badminton Club (RBC) Sowat en een aantal oud-spekers gingen er dan ook vol voor. Ook KW Flex was weer van de partij en had zijn handen vol aan spelers die aan nieuw materiaal toe waren. Door sponsoring van de Rozenburgse firma Wissink Trading waren er dit keer geen deelnamekosten verbonden aan het toernooi, ontving iedereen een consumptiebon en kwam er een bittergarnituur op tafel tijdens de afterparty.

Als vanouds werd er gestreden om de felbegeerde Sowat handdoek. Dit toernooi gingen Ruud en Jolanda ermee naar huis, omdat zij het dichtst bij het gemiddeld behaalde aantal punten zaten.

Wanneer het volgende toernooi plaatsvindt is nog niet bekend, maar dat die er gaat komen is zeker!

Uitslag Koningstoernooi 2022

Actie Senioren in beweging!
Geplaatst op: 2022-02-18

Wilt u gratis kennismaken met het beweegaanbod in Rozenburg? Dat kan! Speciaal voor de oudere doelgroep is er een actie in de maand april.

In het magazine Vitaal Journaal leest u alles over bewegen bij u in de buurt. Hierin vindt u ook de strippenkaart waarmee u gratis kan kennismaken met o.a. onze badmintonvereniging. Haal het magazine op bij de ouderenvereniging, bibliotheek, huisarts, Huis van de Wijk, Stadswinkel of dorpscentrum 't Veerhuis (Careyn) en doe mee!

Senioren in beweging

Koningstoernooi!!
Geplaatst op: 2022-03-22

Koningstoernooi

Geen badminton!
Geplaatst op: 2022-02-18

Vanwege de storm is vandaag (18-02-2022) de sporthal gesloten. Zowel de voor de jeugd als de senioren geen badminton vandaag

We mogen weer

RBC Sowat zoekt leden!
Geplaatst op: 2022-01-29

We mogen weer

We mogen weer!
Geplaatst op: 2022-01-17

We mogen weer

We mogen weer badmintonnen! Leden van 18 jaar en ouder dienen bij de ingang hun geldige Coronabewijs en ID te tonen. Houd zoveel mogelijk afstand en draag een mondkapje tijdens je aanwezigheid in de sporthal. Deze mag alleen af tijdens het sporten.

Tot ziens in de sporthal!