Nieuwsberichten 2024

Zomerbadminton
Geplaatst op: 2024-06-27

Zomer badminton

Koningstoernooi Jeugd
Geplaatst op: 2024-04-28

Ook onze jeugd heeft een Koningtoernooi gespeeld. Naast de jeugdleden waren ook de ouders uitgenodigd. Met een grote opkomst was het weer een gezellige avond. Sommige jeugdleden hadden thuis al de spelregels aan hun ouders uitgelegd. Hierdoor werd er goed opgelet of de shuttle in of uit werd geslagen. Er vonden heel wat spannende partijen plaats, waarbij iedereen enthousiast meedeed. De prijs van de gemiddelde speler bij de meisjes was voor Jersey, die voor de jongens was voor Noah. Zij namen een goedgevulde zak snoep mee naar huis. Hun vader en moeder en kregen een doosje heerlijke chocolade. Alle winnaars wederom van harte gefeliciteerd!

Koningstoernooi jeugd 2024

Koningstoernooi
Geplaatst op: 2024-04-28

Sowat Koningstoernooi 2024

Op vrijdagavond 26 april was het flink zweten in sportcentrum De Rozenburcht. We speelden toen ons Koningstoernooi. Naast de oranje vlaggetjes, zorgde de Hollanse hits voor een feestelijk sfeertje.

Het was super leuk om meerdere oud-leden weer eens te zien spelen. Door de vele aanmeldingen kon het zijn dat men af en toe een ronde moest overslaan, maar met het hoge spelniveau van de avond was dat geen straf. Natuurlijk werd er ook heel wat gelachen.

Tijdens het gezamenlijke drankje na afloop van het toernooi werden de gemiddelde spelers in het zonnetje gezet. Bij de dames was dat Daniële en bij de mannen Dylan. Beiden gingen met de felbegeerde clubhanddoek naar huis. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Uitslag Koningstoernooi 2024

ERC seizoen met een funk geeindigd!
Geplaatst op: 2024-04-23

ERC 2024

Zaterdag 20 april heeft de Brielsche Badminton Club het traditionele eindtoernooi van de Externe Recreanten Competitie georganiseerd. Het thema was dit jaar Flower Power. Dit had een bonte verzameling badmintonners tot gevolg en een hoop plezier.

Na afloop van het toernooi ontving Sowat 3, bestaande uit Chris, Theo, Daan, Jolanda, Emma en Aleksandra de wisselbeker, omdat zij kampioen zijn geworden in poule B. Heel terecht als je bedenkt dat zij alle thuiswedstrijden met 6 - 0 hebben gewonnen en de uitwedstrijden met 3 - 3 gelijk hebben gespeeld. Een heel mooi resultaat voor een team dat haar eerste competitie heeft gespeeld. Ook Peter kreeg een prijs uitgereikt, die van de best geklede heer.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk etentje in 't Kont van het paard in de Brielse binnenstad. Het was weer een super gezellige middag. En we kijken nu alweer uit naar het eindtoernooi van seizoen 2024-2025. Benieuwd wat dan het thema is...

Vrijwilligers gezocht
Geplaatst op: 2024-04-04

Vrijwilligers gezocht

Uitnodiging Koningstoernooi
Geplaatst op: 2024-03-20

Uitnodiging Koningstoernooi

Nieuwjaarstoernooi
Geplaatst op: 2024-01-21

Sowat Nieuwjaarstoernooi 2024

Afgelopen vrijdagavond organiseerde onze toernooicommissie het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi. Doordat er ook twee districtsteams hun wedstrijdavond had, was het gezellig druk in de sporthal van sportcentrum De Rozenburcht.

Tussen de wedstrijden door was er voldoende gelegenheid om bij elkaar een kijkje te nemen en aan te moedigen. Er was dan ook veel te zien, mooie dropshots, keiharde smashes. Van alles kwam aan bod. Maar de gezelligheid voerde zoals altijd de boventoon. Er werd serieus gespeeld, maar ook veel gelachen.

De sportieve avond werd afgesloten met een gezamenlijk drankje in de kantine, waarbij de prijsuitreiking plaatsvond. Daan en Aleksandra zaten het dichtst bij het gemiddelde en wonnen beiden de felbegeerde Sowat-badhanddoek. Gefeliciteerd!!

Op 26 april vindt het Koningstoernooi plaats. Wil je ook kans maken op die mooie Sowat-badhanddoek? Word dan lid van onze vereniging en speel mee!

Uitslag Nieuwjaarstoernooi 2024